mandag 24. februar 2014

Moderne strikkedesign og lekker butikk: Pickles!

På søndag gikk turen til Pickles i Markveien 56 c på Grünerløkka. Jeg har flere ganger vært på nettsidene og tittet på design og mønstre fra de, og synes hele konseptet er fantastisk bra! De har enkle, moderne design som er kjappe å strikke. Nettbutikken deres er lekker, har lyse fine bilder og er lett å finne frem på! 





Pickles har eksistert siden 2009 og eies av Heidi Grønvold og Anna Enge. Hos Pickles finner du deres eget garn i lyse, lette farger som er lette å matche, og mønstrene deres kan du finne i én størrelse gratis på bloggen deres, mens resten av størrelser kan kjøpes enten i nettbutikken eller som pdf i butikken i Markveien. Pickles holder også strikkekurs og designkurs for de som vil lære!



I butikken på Grünerløkka finner du også plaggene ferdigstrikket slik at du kan se hvordan garnkvalitet og mønster er "live". Jeg likte også godt de strikkede lampeskjermene! Butikken er absolutt verdt et besøk for å hente inspirasjon, kjøpe fint garn og mønstre, og er ryddig, romslig og fin. Det gikk helt fint å komme inn med barnevogna og ettersom de til og med har søndagsåpent kan et besøk gjerne kombineres med en tur innom Søndagsmarkedet på Blå.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar