søndag 9. august 2015

Høstens strikkebøker - barnestrikk!


Bokhøsten er igang allerede, og kanskje er du en av de som i disse dager går og venter på at en forhåndsbestilt godbit av en bok skal dumpe ned i postkassen? Jeg deler her en oversikt over høstens bøker med oppskrifter for barn. Noen av bøkene på lista er allerede til salgs, - andre kan du glede deg til at kommer utover høsten

1) Barnestrikk fra paelas

Paelas-gründerne er tre damer som kom i kontakt med hverandre via Instagram fordi de delte interessen for strikkedesign. De siste årene har de moderne strikkeplaggene deres blitt svært populære, og denne høsten kommer boka! I Barnestrikk fra paelas finner du ca 50 oppskrifter til gutter og jenter fra 0-8 år. Bokan inneholder blant annet den populære pixieluen, året rundt- jakken og popcorn-shortsen. 2) Strikk til dei aller minste nøstebarna

Nøstebarn er kjent for sine fine sped- og småbarnsklær, og nå kommer endelig en bok med oppskrifter for de aller minste barna, til premature og nyfødte.Tove Fevang har utarbeidet oppskrifter på luer, sokker, votter og tepper i tillegg til jakker, bukser og hele dresser. Alle oppskriftene i boken er laget i samarbeid med helsepersonell.
3) Klompelompe 

Strikkebloggen KlompeLOMPE har blitt kjent for fine strikkeplagg for både baby, barn og voksne. Boken inneholder over 60 oppskrifter med både den populære Kjekkaslua og det nydelige Danseskjørtet, gensere, buksedresser, votter og skjerf. De fleste plaggene er for barn fra ett til seks år, men også til babyer og voksne. Vakre bilder og nyttige oppskrifter! Denne står iallefall på min ønskeliste!
4) Strikk til barnehagebarn

I denne boken som også er utarbeidet av Tove Fevang finner du alt barnet trenger for å holde seg passe varm i barnahagen. Er finner du luer, votter, halser, sokker, ullbukser, jakker, gensre, dresser og kjoler. Her er det både klær til innebruk og til lag på lag i utelek. Oppskriftene går fra 1 til 6 år. 

Les mer her!

5) Strikk fra Gustav og Berta 
Denne boken må bare nevnes selv om den ikke helt tilhører høstens bøker. Den kom allerede i mai! Her finner du fine retroplagg blandet med mer moderne strikkedesign. Søstrene Eli Østgård og Mette Harbo driver den populære bloggen Gustavogberta.blogspot.no, og i søstrenes andre strikkebok finner du over 60 oppskrifter til barn i alderen 0-12 år.  

Se mer om boken her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar